banners
Winkelwagen
0 product(en)
€0.00
maandag 16 maart, 2020

Nederlandse wetenschappers zeggen dat antilichamen voor het eers


Volgens het Liberty Times-rapport van vandaag melden Nederlandse wetenschappers de eerste ontdekking van antilichamen tegen het Wuhan-longontstekingsvirus. Naar verluidt ontdekte een onderzoeksteam bestaande uit 10 wetenschappers uit Nederland voor het eerst antilichamen tegen deze variant van het virus, die naar verwachting zal bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van Wuhan-longontsteking.

Grosved, een Nederlandse hoogleraar celbiologie, wijst erop dat de kans op het vinden van dit antilichaam erg klein is en zegt: "Voor zover we weten is dit het eerste antilichaam dat een (nieuw kroonvirus) infectie blokkeert" en is enthousiast om te zeggen 'Als ik niet te oud was, zou ik op tafel willen springen.'
新冠肺炎病毒图

Deskundigen wezen er ook op dat, hoewel deze studie niet noodzakelijkerwijs leidt tot de geboorte van een vaccin, het naar verwachting zal helpen bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van longontsteking in Wuhan, en het zal veel sneller zijn dan het ontwikkelen van een vaccin, maar het blijft vergt maanden onderzoek. Het is ook duurder dan een vaccin. Grossved zei dat ze eraan werken om een ​​farmaceutisch bedrijf uit te nodigen om zich bij het team aan te sluiten, dat in staat is om massaal antilichamen te produceren voor gebruik als medicijnen.

Nieuws voor donderdag 12 maart, 2020
Nieuws voor woensdag 11 maart, 2020
Nieuws voor dinsdag 10 maart, 2020
Nieuws voor maandag 09 maart, 2020
Nieuws voor vrijdag 06 maart, 2020
Nieuws voor donderdag 05 maart, 2020